Alarme & Notificari

Sistem de monitorizare consumuri energetice

Modulul nostru de alarme vă permite să configurați alarmele pentru a fi automat notificat cu privire la anomaliile de consum energetic sesizate. Sistemul de monitorizare consumuri energetice este conceput pentru a maximiza procesul de luare a deciziilor corecte mai rapid.

Majoritatea dispozitivelor de măsură au posibilitatea de a prelua și transmite atât semnale analogice (temperaturi), cât și digitale (ușă deschisă, contactor acționat, siguranță termică acționată etc.).

Disponibilitate 24/7

Intervenție promptă în toată țara

Servicii multibrand

Echipă autorizată

Generarea de alarme
vizuale şi sonore

Utilizatorii conectaţi la sistem pot fi informaţi continuu de apariţia unor evenimente privind:

Comunicaţia cu echipamentele de achiziţie.
Schimbarea stării acestor echipamente – detectarea unor evenimente, avertismente
sau erori.
Apariţia unor probleme de funcţionare a celorlalte echipamente din cadrul
sistemului de monitorizare

Se pot seta limite pentru parametri de consum sau furnizare, la depășirea acestora fiind generate în mod automat alarme, ce pot fi transmise atât local (pe ecranul aplicației), cât și la distanță (prin e-mail sau SMS). De asemenea, se urmărește automat încadrarea în bugetele alocate pentru consum energetic sau utilități și se transmit alarme la depășirea unor praguri programabile.

Alarma rămâne activată până ce unul din utilizatorii conectaţi ia la cunoştinţă noile evenimente apărute care necesită intervenție. O notificare de alarmă apare cu informații detaliate despre sistemul în cauză și despre dispozitivul de la care acesta a venit.

În funcție de nevoile și de setările administratorului, notificările de alarme pot fi trimise centrului local de monitorizare, grupului selectat de operatori sau personalului adecvat.

Suntem întotdeuna alături de clienții noștri și ii susținem în permanență!

În cazul detectării unor anomalii, defecțiuni ale sistemului de monitorizare consumuri energetice, echipa Quartz Matrix vă stă la dispoziție cu servicii de  suport tehnic și mentenanță

Solicitați o prezentare customizată pe specificul de activitate al companiei.

Verificați dacă aplicaţia corespunde necesităţilor dumneavoastră.