Dashboard

Multiple dashboard-uri permit utilizatorilor să combine mai multe rapoarte într-o singură vizualizare furnizând informațiile relevante activității lor.
Fiecare utilizator poate personaliza diferite dashboard-uri pentru a include grafice și analize de orice fel, precum:dashboard de consumuri, dashbord financiar / pe costuri, managerial etc.

dashboard-myenef

Dashboard management

În mod implicit sistemul E-NEF pentru monitorizarea consumurilor de energie vine cu dashboard-uri pre-programate: financiare, tehnice și de consum.

Prezintă modul de afișare schemă electrică monofilară interactivă, cu afișarea ultimei valori măsurate în punctul de contorizare, pentru identificarea rapidă a zonelor cu valori atipice ale parametrilor și izolare sau identificare zonă cu probleme.

Seturile complexe de date sunt simplificate pentru a oferi utilizatorilor o cunoaștere rapidă a situației la nivel de companie. Dashboard-ul oferă o imagine obiectivă a performanțelor actuale și pot servi în mod eficient drept bază comună pentru comunicarea între departamente.

Datele analizate de aplicație sunt prezentate într-un format relevant care să servească atât departamentului tehnic, celui economic și altor departamente implicate.

Analize in timp real

Sistemul E-NEF oferă o serie de analize în timp real concepute pentru a crește vizibilitatea asupra consumului și managementului de energie la nivel de companie. Știți în orice moment câtă energie este consumată în fiecare punct de consum, indiferent de locul în care se află acesta și de numărul lor. Acces la informații în permanență, local și de oriunde este internet, indiferent dacă utilizați calculator, tabletă sau telefon mobil.

Grafice de consum energie

Accelerați procesul de zi cu zi al managementului energetic prin widget-uri configurabile pentru a monitoriza consumurilor, valorilor și economiilor cu afișarea tuturor notificărilor privind risipa de energie și defecțiunile detectate de către sistemul E-NEF

Alarme și Notificări

Orice punct monitorizat poate fi setat pentru a trimite o alarmă în aplicație, mesaj text și/sau e-mail dacă iese din parametrii setați sau nu mai funcționează.

Viteză

Accesul la informații exacte, crește viteza la care pot fi luate deciziile. Datele cheie sunt livrate mai repede – Deciziile sunt luate în timp util – Informațiile sunt mereu actualizate. Decât să calculeze manual angajații informațiile la fiecare săptămână, prin intermediul E-NEF acestea pot fi disponibile zilnic – permițându-vă să vă ajustați rapid cursul de acțiuni

Rezultate mai bune

E-NEF se conectează la date în timp real, asigurând că informațiile sunt sigure și actualizate. Identificați tendințele mai devreme, atingeți obiectivele mai repede și eficientizați activitatea angajaților

Acțiune

Informațiile sunt de puțin folos dacă nu pot fi efectiv transformate în acțiuni. Sistemul de telegestiune consumuri energie e-Nef ajută la stabilirea priorităților zilnice crescând productivitatea prin canalizarea eforturilor în direcția potrivită.

Vă invităm să testați gratuit sistemul e-Nef pentru monitorizare consumuri energetice.

Solicita o prezentare customizata pe specificul tau de activitate

Verifică dacă aplicaţia corespunde necesităţilor tale.