Știți în orice moment câtă energie este consumată în fiecare punct de consum, indiferent de locul în care se află acesta și de numărul lor.

Vizualizati astfel in mod centralizat consumul de energie, verificați încadrarea în consumul estimat si depistați rapid anomaliile de consum (depășiri sau consum mai mic).

Eliminați consumurile nejustificate (iluminat inutil, excesul de presiune sau pierderile pentru abur sau aer comprimat, excesul de temperatură pentru apă caldă, etc.)

Myenef - Sistem monitorizare consumuri energetice

La depășirea parametrilor de consum sau furnizare se generează în timp real alarme, ce pot fi transmise atât local (pe ecranul aplicației), cât și la distanță (prin e-mail sau SMS). De asemenea, se urmărește automat încadrarea în bugetele alocate pentru consum energetic sau utilități și se transmit alarme la depășirea unor praguri programabile.

Frecvența citirilor în timp real este corelată cu parametrii dinamici ai procesului monitorizat şi cu caracteristicile formei de energie utilizată. Sistemul de monitorizare este capabil să monitorizeze câteva sute sau mii de mărimi analogice electrice și neelectrice și asigură performanța de citire a parametrilor energetici la interval de minim o secundă și citirea parametrilor de stare ai procesului la minim 5 secunde.

Solicita o prezentare customizata pe specificul tau de activitate

Verifică dacă aplicaţia corespunde necesităţilor tale.