E-nef

Sistem de monitorizare consumuri energetice

Aplicatie integrata completa pentru telecitirea datelor de contorizare, urmarirea consumurilor in timp real, generarea rapoartelor tehnice, comerciale si manageriale si pentru fundamentarea precisa a previzionatelor de consum corelate cu nivelul si structura activitatilor.

romaero-quartz-matrix-enef
neptun-quartz-matrix-logo
„DELPHI DIESEL România SRL a colaborat cu QUARTZ MATRIX SRL în implementarea sistemului de management energetic pentru monitorizare consumatori industriali și instalații de aer comprimat. Prin prezenta dorim să confirmăm calitatea muncii și competența profesională a specialiștilor Quartz Matrix care au proiectat și executat o soluție adecvată nevoilor noastre. Dorim să evidențiem calitatea serviciilor oferite privind instalarea echipamentelor și a suportului tehnic acordat post-implementare, rapoartele efectuate pe specificul nostru de activitate. Menționăm că proiectul a fost implementat fără nici un incident, echipa de implementare s-a adaptat la condițiile noastre de lucru, au efectuat implementarea fără a întrerupe producția planificată în Delphi. De asemenea, punerea în funcțiune și funcționarea echipamentelor au fost realizate cu succes.”

– Sebastian RUSU, Facility Manager, Delphi Diesel Systems România

“Necesitatea unui sistem complex pentru eficientizarea proceselor energetice era vitală pentru noi, mai ales în urma investiţiei în modernizarea utilajelor. Soluţia de management energetic propusă de echipa Quartz Matrix ne oferă un sprijin major în acest sens, aceasta respectând şi parametrii de încadrare în normele Uniunii Europene pentru protecţia mediului.”

 

– Ing. Ion BURLACU, Director general RECOMPLAST